Dit is een h1

Dit is een h2

Dit is een h3

Dit is een h4

Inspiratienetwerk TijdVoorActie bestaat uit een generatie jongeren die zelf de verandering is. Je leeft vandaag, niet gisteren of morgen. Vandaag ben je van betekenis voor de mensen om je heen. Je kunt overal iemand helpen, begin eens dichtbij. In je eigen straat, buurt, dorp of stad stimuleer je het samenleven. In je vrije tijd, op school of tijdens je werk. Alleen of met andere jongeren. Een tuintje opknappen, oppassen bij een gebroken gezin, huiswerkbegeleiding of een gezamenlijke maaltijd.

Omzien naar anderen gaat verder dan een eenmalige actie of project. Het wordt een levensstijl.

Onze Missie

Onze missie is dat jongeren zich in gaan zetten voor de mensen om zich heen en hun leven delen met anderen. Een beweging van jongeren die zelf initiatief neemt om het samenleven vorm te geven. Een inspiratienetwerk van jongeren met een gezamenlijk verlangen. Een verlangen dat wordt gedeeld door scholen, kerken, maatschappelijke organisaties, instellingen, bedrijven en vele anderen in Nederland.

Al deze betrokkenen dragen bij aan het gezamenlijke doel van het netwerk. Jongeren worden uitgedaagd, toegerust en geïnspireerd om het samenleven in de eigen leefomgeving vorm te geven.

Als je iets goeds wilt betekenen voor je land, begin dan in de stad. Want als je hoop biedt aan de stad, heeft dat z’n uitwerking in het hele land.

[ultimate-faqs include_category=’belangrijke-vragen’]